През зимата тенденцията е към по-мрачни и по-тъмни тоалети, отколкото през друго време на годината. Силуетите потъмняват и се обличат в големи, топли дрехи. Облеклото от дебели, подплатени или набъбнали дрехи създава по-хомогенен силует с по-малко изразени форми. Комбинацията от тъмни нюанси може бързо да придаде на вашия силует тъжен и скучен вид. А дамските чанти обикновено следват същата тенденция при много от нас. Но за да не изпаднете в тази зимна тъга, аксесоарите играят основна роля. Те позволяват стилизиране и озаряване просто и лесно. Така че можете да залагате на:

  • Цветни или шарени ботуши или обувки,
  • Контрастни с останалата част от облеклото Ви колани или шалове
  • Или внимателно подбрани чанти, които да внесат нотка на свежест във вашето облекло!

Ето и нашите препоръки как чантите ви да придадат веселие и стил на вашето облекло дори през зимата!

  1. Дамска чанта в черен цвят – остава ли най-добрия избор?

Черните чанти ... когато ги видите на витрината или на снимки в магазин, чантите в черен цвят са толкова красиви, привлекателни и шикозни! За съжаление, поставени веднъж на рамото, те изчезват почти напълно, удавени в облеклото и потъмняват още повече окончателното представяне на вашата визия. Така че не винаги черната чанта е правилният избор, ако искате стил! В следните редове ви представяме в кои ситуации черната чанта може да подобри визията ви ... нека да видим това заедно:

  • Ако тоалетът ви е изцяло съставен от светли и / или пастелни цветове. Тогава някои щрихи на черното ще дадат възможност за подобряване на вашето облекло. Изберете елегантни черни обувки с токчета и голяма чанта в ръка. Елегантност сигурна!
  • С ярки цветове: червено, синьо, горчичено жълто. В такива случаи черният цвят на чантата ще бъде правилният вариант, за да се избегнат асоциации с лош вкус.
  • За да завършите черно-бяла визия: избрали сте шикозно облекло в черно и бяло и търсите чанта, която ще пасне идеално? Тогава можете да изберете универсална чанта в черен цвят и да добавите бижу, което да контрастира.
  1. Доверете се на дамска чанта в кафяв цвят

Кафявите дамски чанти са идеални за подобряване на всеки тоалет. Стига да изберете правилния нюанс… чанта в цвят кестен, карамел, капучино или горчица… всички са топли и сияйни.

Първото им предимство е техният цвят, тък като той е безвременен и може да се носи през всички сезони.

Второто им предимство е, че се съчетават лесно с много цветове. Ще допълнят без проблем синьото, червеното, жълто и оранжево, телесните тонове, пудрата и черното... Само сивото може да бъде по-трудно да се съчетае с кафява чанта, но все пак всичко зависи от нейния нюанс.

  1. За да утвърдите още повече стила си, заложете на дамски чанти в морско синьо, сиво, зелено

Защо тези нюанси могат да ви позволят да подобрите своя стил и индивидуалност?

Тези красиви чанти могат да бъдат чудесни алтернативи на черна чанта, стига да изберете техния нюанс: нито твърде тъмен, нито твърде светъл. Предпочитането на искрящ нюанс ще ви позволи да подобрите облеклото си. Моделите с пайети или блясъци също са много добър избор, който да внесе женствен щрих във Вашия външен вид.

        4. Дамска чанта в червен цвят

Червените чанти се съчетават с много цветове и веднага внасят успокоение и елегантност на вашия външен вид. Ако сте избрали яркочервена чанта, уверете се, че разполагате само с този аксесоар в ярки цветове в тоалета си. Съчетайте я с по-тъмни тонове, за да смекчите цялостния вид на вашето облекло и да внесете спокойствие в тоалета.

Ако все още не сте готови за яркочервената чанта, модел в цвят бордо ще бъде идеален, за да подчертаете вашите тоалети и да им внесете топлина и цвят.

Накрая можете да изберете и чанта, състояща се от различни нюанси на червеното. Чрез смесване на светли, ярки и тъмни нюанси общият ефект на този тип чанти може да изглежда дори по-приятен от обикновен яркочервен.

  1. Дамски чанти в пастелен цвят, които ще внесат свежест във вашия външен вид

Пастелните нюанси са перфектни за съчетаване, носят цвят и мекота и са идеални за много тоалети. Групираме пастелните светли нюанси като розова пудра, телесен, нежно синьо, меко зелено...

Тези, които ще намерите най-често и които ще можете да съчетаете най-лесно, са телесния и розовата пудра. Чантите в тези цветови гами са елегантни решения и имат предимството да си подхождат с повечето тъмни цветове.

Виждате ли, че има много алтернативи на черната чанта, които да озарят силуета ви през зимата.

А цветовете имат реална власт над настроението и енергията ни.

Така че изберете Вашата цветна чанта, за да ви дава енергия през целия ден! Истински спътник за зимата ви :)