Здравейте скъпи клиенти,

Преди да пристъпим към съществената част искаме да Ви благодарим за това, че сте наши клиенти! Именно вашето доверие и висока оценка ни мотивират да не спираме да се развиваме. Радваме се, че имаме възможност да Ви запознаем с новостите в нашия нов уеб сайт. Нека направим заедно една виртуална разходка, в която да споделим полезна информация:

1. Ляво меню за навигация с най-често търсените връзки, свързани с LORETTА магазини.

2. Дясно меню за навигация с най-често посещаваните страници при поръчка на онлайн стока.

3. За Ваше по-голямо улеснение сложихме търсачка, в която да пишете своята ключова дума. Допълнителна екстра към търсачката е "предсказка". В случай, че имате множество резултати, плъзнете надолу и цъкнете на бутона "Разгледайте всички"

4. Добавихме и най-важните иконки във всеки онлайн магазин. Ние от LORETTA ценим удобството на онлайн комуникацията и желаем да се чувствате максимално удобно и комфортно разглеждайки колекцията ни.

5. Секцията с нашата галерия ще бъде Вашият пътеводител и лесен навигатор. Ще се радваме да ни споделите повече в коментар кои са Вашите интереси и какво бихте искали да виждате там.

6. В секцията с продуктите Ви представяме най-търсените продукти от Вас, както и последно качени на сайта.

7. Тази секция запазва последните разгледани продукти от Вас и е удобна, в случай, че сте забравили кой продукт сте разгледали. Максимален брой на продуктите е 8.

8. Тази секция изважда статистика на най-разглежданите продукти в целия уеб сайт.

9. Информационен бюлетин за специални предложения, промоции, новини, добавяне на нови блог статии и всички новости около LORETTA.

10-13. Регистрирането в сайта ще Ви даде възможност да управлявате ефективно своя профил. Постоянна информация за поръчки, управление на лични данни, любими и история на поръчките ще Ви спестят време и ще Ви дадат възможност да имате пълен контрол над своята история в LORETTA.

14. Списък с адреси е най-ефективната опция в потребителския ви профил. В случай, че желаете да направите своята поръчка на работното си място или у дома, вече не е нужно всеки път да добавяте адреса си в страница за поръчка. Добавете "Нов адрес" и добавете неограничен брой адреси към профила си. В страницата за поръчка ще можете да изберете от падащо меню вече същестуващия добавен адрес.

15. Необходимите полета за добавяне на нов адрес. В полето "Отбележете точен личен адрес или наименование на офис на куриер (Спиди или Еконт). По този начин ще ни дадете информация до кой офис да изпратим Вашата пратка.

16. Списък с любими за максимално удобство. За добавянето към списък с любими продукти е необходимо да бъдете регистриран потребител и да сте влезли във Вашия акаунт

17. "Изчистване" - бутон, служещ за премахване на филтри в категория. В случай, че сте селектирали множество избори и не желаете да размаркирвате по отделно възможните опции, бутонът ще върне всички настройки на филтрите в първоначалното (празно) разстояние.

18. Продуктов код на продукт - с негова помощ, можете да поръчате желаният от Вас артикул по телефон, Фейсбук, Вайбър или и-мейл.

19. "Изчисляване на сума на доставка" е бутон, който Ви дава автоматизирана, предварителна информация колко ще струват различните методи на доставка.

20. Можете да направите своята поръчка като Гост (без да е необходимо да се регистрирате), да регистрирате своя профил повреме на поръчка или да се впишете във вече съществуваш акаунт.

21. Метод на доставка е автоматизирана функционалност, която има за цел да Ви предостави максимално конкретна сума на доставка, спрямо нашите договори с нашите партньори от Speedy и Econt. Сумата е променлива и нараства и намалява, в зависимост от сумата на наложения платеж за Вашата поръчка. При достигане и надхвърляне на сума на поръчка 150.00 лв. Вие автоматично ще получите безплатна доставка и всички налични други методи ще се скрият.

22. Информацията с Вашите лични данни, която ще ни Бъде необходима за създаването на товарителница в Speedy или Econt.

23. В слуай, че имате ПРОМО код, VIP карта или Ваучер въведете в полето и натиснете бутона "Изпращане". След успешно прилагане на кода, системата ще Ви приспадне автоматично сумата или процента на клиентска отстъпка

24. Поле, в което е необходимо да попълните адрес на офис на Speedy / Econt или личен адрес зависимост от избрания метод на доставка.

25. Поле за допълнитно пояснение или коментар от Ваша страна в свободен текст. Там можете да споделите както допълнителна информация, която желаете да предадем към куриер (доставящ Вашата пратка), така и към наш служител, който ще обработи Вашата поръчка

Моля да ни извините, в случай, че има разместен елемент или функционална нередност. Ако пък сте забелязали нещо, което Ви притеснява или имате съвет към нас, ще се радваме да ни го споделите в коментар под публикацията. Вашето мнение е ценно за нас!

Благодарим Ви скъпи дами!

Поздрави,

Екипът на LORETTA