Скъпи дами,

Добре дошли в онлайн магазин за чанти и аксесоари LORETTA.BG

За нас е удоволствие да можем да Ви предложим богат асортимент продукти от естествена и еко кожа, стилни модели ежедневни и вечерни чанти, удобни раници и практични портфейли.

С убеждението сме, че изборът на аксесоар, който да завърши визията ни, заема особено важна роля. Разбираме и нуждата на съвременната жена от подходящ и качествен аксесоар, който да добави стил към визията, да бъде акцент в нея или в други случаи да бъде напълно дискретен. Чрез него не просто допълваме визията, но и изразяваме своя личен стил и имидж.

Нашите модели чанти и аксесоари са подбрани с изключително внимание към детайла и качеството. За нас е важен стилът, качествените материали и прецизната изработка. Нашите класически модели добавят стил в ежедневието, а вечерните ни чанти биха били ярък акцент във всяка официална визия. Ако залагате на модните тенденции, може да избирате между най-актуалните ни модели.

LORETTA е български бранд, който вече е 20 години на пазара и се представя в четири собствени магазина. За нас удовлетворението на клиента е на първо място, затова залагаме на персонално обслужване и личния детайл в опаковането на всеки продукт.

След като направите Вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас за да потвърди решението Ви и да Ви асистира, ако имате колебание за цвета, размера или стила на артикула. Ние от LORETTA залагаме на качественото обслужване и ще се радваме да оправдаем Вашето доверие като един от многото ни доволни клиенти.

Екипът ни Ви пожелава приятно пазаруване!