Вашата кошница

Доставка и плащане

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

За нас, екипът на ЛОРЕТТА, винаги е било важно да доставяме модните Ви предпочитания бързо и удобно. Поради тази причина предлагаме доставка до вашият дом или офис в рамките на от 1 до 3 работни дни.


Доставка:

За максимално улеснение на клиентите си използваме услугите на куриерска фирма SPEEDY. Всички наши пратки пътуват с опция „Преглед преди заплащане“.

  • За поръчки направени до 13:30 ч. в официални работни дни:

Изпращат се в същия работен ден и се доставят според графика на Speedy (използваме услуга „Стандарт 24ч.“ – доставка до 1 работен ден след изпращането).

  • За поръчки направени след 13:30 ч. в официални работни дни:

Изпращат се на следващия работен ден и се доставят според графика на Speedy (използваме услуга „Стандарт 24ч“. – доставка до 1 работен ден след изпращането).

  • Поръчки направени в петък след 13:30ч., събота и неделя:

Изпращат се в първия официален работен ден и се доставят според графика на Speedy (използваме услуга „Стандарт 24ч“. – доставка до 1 работен ден след изпращането).

*За поръчки направени в петък след 13:30 - в случай, че желаете съботна доставка, моля упоменете това в страницата на поръчка или се обадете на тел. +359 883 586 682. Ако имаме такава възможност, ще съдействаме!

  • Поръчки направени в официални почивни дни за страната

Обработват се и се изпращат в първия официален работен ден и се доставят според графика на Speedy (използваме услуга „Стандарт 24ч“. – доставка до 1 работен ден след изпращането).

Ако се нуждаете от съвет или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 883 586 692


Цени:

Доставка до офис на Speedy  - 5.90 лв.

Доставка до адрес - 7.90 лв.

Всяка поръчка над 150 лв. е с напълно БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди.

  • Скъпи клиенти, в случай, че не можем да изпълним поръчката поради това, че нямаме наличност от поръчаните стоки, ние ще ви уведомим възможно най-бързо. Ако има възможност да получите пратката си на по-късен етап, предварително ще съгласуваме датата на доставката с Вас.
  • Запазваме правото си да изпратим всички артикули закупени от вас с една и съща поръчка в една и съща пратка, освен в случаите на писмено потвърждение от Ваша страна.
  • Имате право да ползвате опцията „Преглед преди заплащане“- клиентът има право да отвори и разгледа поръчания артикул, преди да го заплати. В случай, че се откаже от стоката, той трябва да заплати разходите по връщането й.
  • При връщане или замяна на продукт, доставката е за сметка на купувача.
  • При връщане поради грешка или дефект на продукта, доставката е за сметка на продавача.

Ако се нуждаете от съвет или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 883 586 692


Плащане

Наложен платеж (ППП) - Заплащате при получаване директно на куриера посредством услугата ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (ППП).

Внимание! Куриерът ще предостави товарителница "пощенски паричен превод", която е със статут на КАСОВ БОН. В случай, че желаете връщане или замяна, пазете товарителницата, която е Вашият касов бон.

За момента приемаме плащания само с наложен платеж при получаване на стоката, но усилено работим по това да добавим още опции за плащане за ваше улеснение.