Добре дошли в LORETTA
Вашата кошница

Доставка и плащане

Доставка

За нас, екипът на ЛОРЕТТА, винаги е било важно да доставяме модните Ви предпочитания бързо и удобно. Поради тази причина предлагаме доставка до вашият дом или офис в рамките от 1 до 3 работни дни.

За максимално улеснение на клиентите си използваме услугите на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки направени и потвърдени от наш служител до 13:30 ч. в официални работни дни:

Доставят се на следващият работен ден до 18:00 ч. с куриерска фирма Спиди.

Поръчки направени и потвърдени в петък до 13:30 ч. в официални работни дни:

Доставят се в събота или понеделник (вие определяте удобния за Вас ден).

Поръчки направени и потвърдени в петък след 13.30ч., събота и неделя, се обработват в понеделник.

Доставят се във вторник до 18:00ч.

Цени:

За калкулиране цената на доставка ние използваме "метод на доставка". Метод на доставка е автоматизирана функционалност, която има за цел да Ви предостави максимално конкретна сума на доставка, спрямо нашите договори с нашите партньори от Speedy. Сумата е променлива и нараства и намалява, в зависимост от сумата на наложения платеж и теглото за Вашата поръчка. При достигане и надхвърляне на сума на поръчка 150.00 лв. Вие автоматично ще получите безплатна доставка и всички налични други методи ще се скрият.

Всяка поръчка над 150 лв. е с напълно БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди или личен адрес.

В случай на това, че не можем да изпълним поръчката поради това, че нямаме наличност от поръчаните стоки, ние ще ви уведомим възможно най-бързо. В такива случаи можете да получите пратката си на по-късен етап, като предварително датата за извършване на доставката се съгласува с Вас. 

Запазваме правото си да изпратим всички артикули закупени от вас с една и съща поръчка в една и съща пратка, освен в случаите на писмено потвърждение от Ваша страна.

Ако се нуждаете от съвет или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0883 58 66 92

Имате право да ползвате опцията „Преглед и тест преди заплащане“- клиентът има право да отвори и разгледа поръчания артикул, преди да го заплати. В случай, че се откаже от стоката, той трябва да заплати разходите по връщането й.

При връщане или подмяна на продукт, доставката е за сметка на купувача.

При връщане поради грешка или дефект на продукта, доставката е за сметка на продавача.


Плащане

*ППП - Заплащате при получаване директно на куриера посредством услугата ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

Внимание! Куриерът ще предостави товарителница "пощенски паричен превод", която е със статут на КАСОВ БОН. В случай, че желаете замяна, пазете товарителницата, която е Вашият касов бон.

За момента приемаме плащания само с наложен платеж при получаване на стоката, но услилено работим по това да добавим още опции за плащане за ваше улеснение.


Доставки в чужбина:

Приемаме поръчки от цял свят и с радост бихме обработили и Вашата. Срокът и цената на доставка зависят от дестинацията и метода на доставка. Повече информация за условията можете да получите на и-мейл адрес sales@loretta.bg