Тайната на най-стилните жени по света не е да се поддават на импулсни покупки, а по-скоро да инвестират в дългосрочни модни решения, които съответстват на личната им естетика и са подходящи за всякакъв повод и визия. В следващите редове ние от LORETTA.BG, ще ви представим списък на петте модела най-полезни чанти, които всяка жена трябва да притежава. Прочетете по-долу и вижте какво липсва в гардероба ви.

Черна ежедневна чанта

Черната чанта в класическа форма е задължителен аксесоар, който трябва да имаш! Този ежедневен аксесоар не само ще бъде най-лоялният и полезен придружител, но и достатъчно универсален, за да бъде носен навсякъде.

Ежедневна чанта в неутрален цвят

Неутралните цветове са изключително универсален избор за почти всяко облекло, което решите да носите. Бежовата гама, нежните розови нюанси, както и белият цвят ще придадат свежест и стил на визията Ви.

Вечерна чанта

За разлика от дрехите, дизайните на вечерни чанти не се променят много и добре изработена класическа вечерна чанта определено ще Ви служи години напред. Влюбете се във вашата перфектната вечерна чанта и с удоволствие носете своето съкровище на вечеря, танци и театър.

Чанта, която да бъде цветен акцент

Понякога всичко, от което се нуждаете, е малко цвят в ежедневието - било то да допълни забавно занимание през уикенда или да развлече скучен ден. Изберете любимият си нюанс или този, който съответства на гардероба ви. Лилавото например е много модерно този сезон, а цветът изненадващо се съчетава изключително лесно.

Чанта през рамо

Чантите за през рамо са изключително популярни в момента и са чудесни по редица причини. Те често са със средни размери, което ви позволява да носите основните си лични вещи. Чантата през рамо дава голяма свобода на движението като същевременно вещите Ви са под ръка.