Дами, осмелихте ли се вече да добавите раницата към Вашия гардероб? Дамската раница се превръща в истински моден аксесоар и от няколко сезона не слиза от модните подиуми на големите брандове. Раницата има силата да ни върне към спомените ни от гимназиалните години, да подмлади външния вид и да придаде на облеклото ни тази конкретна ретро визия. Малко други аксесоари могат да кажат толкова.

За щастие раницата вече не е ограничена до училищните коридори.

Независимо дали е с овална или квадратна форма, дали е изработена от естествена или еко кожа, независимо дали разполага с джобове или е с изчистен дизайн, раницата ще предложи разнообразни комбинации, които да допълнят вашия стил.

Раници за работа

Практична раница, която ви позволява да пренесете различните си устройства (лаптоп, таблет и т.н.) и хартиени документи.

Освен че улеснява живота ви, дамската раница ще придаде един модерен стил на визията Ви, затова заложете на шик раница с прави кройки за елегантен завършек. Можете например да заложите на дълго палто в правилната кройка, в нюанси на сивото, с черни панталони тип „цигари“, ниски обувки и една стилна раница. Няма да сгрешите! Разгледайте нашата „дамска раница от естествена кожа“, която предлага всички тези удобства за завършване на Вашия стил.

Раница за пътуване

Независимо дали сте на романтично бягство през уикенда или просто обичате да се обличате по-небрежно в ежедневието, изберете по-небрежен дизайн на раницата. Ако е възможно, изберете ненатрапчиви пастелни нюанси, които идеално да паснат на вашия стил. Феерична риза в земни тонове, бежови панталони с висока талия, сникърси или ежедневни обувки, няколко тематични бижута и раница в среден размер ще бъдат идеални за уикенд бягство. Ако пък искате да запазите по-женствена визия, изберете къса рокля с флорален принт. Разгледайте нашата „раница с капитониран ефект“ или „ежедневна раница от еко кожа“, които ще завършат вашия стил.

Раници за града

Тук всичко е в съчетанието на цветове и разбира се Вашият личен вкус и идентичност. Рокля в ярки цветове, съчетана с дънково яке и нежен шал, ще създадат романтична градска визия. Вашата раница ще трябва да допълни градския шик, както и да носи комфорт. Завършете вашата визия с „чанта-раница от естествена кожа“, която предлага перфектният баланс между стил и функционалност.

Остава само да изберете своята!

Освен че свързва красивото с полезното, дамската раница се е превърнала в моден аксесоар, който ще направи Вашата визия по-забележителна и то без да жертвате стил в замяна на функционалност!