Не е тайна, че личният стил е начин да комуникираме. А най-мощните инструменти за стайлинг, които можем да използваме за комуникация, са цветовете. Помислете само за една обикновена рокля: би ли оставила едно и също впечатление жена, носеща черна, а друга носеща жълта? Това важи и за чантите, така че днес бихме искали да поговорим с вас за това как да изберете перфектната чанта, за да съобщите кои сте.

Червена чанта: за страстни и силни дами

Да започнем с така популярният червен цвят: това е цветът на желанието, страстта, любовта. Притежателката му е силна личност, с изявени лидерски качества и е идеален избор както за амбициозна и решителна жена, така и за чувствена. Ако обичате живота и се сблъсквате с предизвикателствата му, без да губите чара си, червена чанта е идеална за вас!

Жълта чанта: за щастлива и игрива дама

Жълтото е цветът на слънчевата светлина: може би това е причината той да носи щастие, енергия, бодрост и ентусиазъм. Дамата с жълта чанта изглежда както щастлива, така и игрива и уверена. Тя е свързана и с учене, с идеи и вземане на решения: така че е идеално, ако сте креативна душа или за ученик!

Зелена чанта: за естествена и богата дама

Зеленото има две основни значения: свързва се с природата и околната среда, както и с парите и богатството. Тя съобщава просперитет, голяма любов към природата, животните, семейството, приятелите и дома, но също така, че работите върху себе си, за да растете. 

Синя чанта: за надеждна и спокойна дама

Синият цвят ще ви накара да изглеждате комуникативни, лоялни, надеждни, но също така е свързан с авторитета, както и вдъхва чувство за почтеност и отговорност. Всички тези качества го правят идеалният цвят за чантата на бизнес жена: ще излъчвате сигурност и доверие, а това е идеално, когато имате отношения с клиенти и колеги.

Лилава чанта: за духовна и мистериозна дама

Лилавото и виолетовото се свързват с благородство, но също така и с духовността и мистерията. Изберете тъмно лилаво, което да комуникира самосъзнание и страст към лукса, или предпочитайте лавандулови и люлякови нюанси, ако се чувствате по-женствени, носталгични. Розовото като много светъл нюанс на лилаво може да бъде свързано и с женствеността и романтизма.

Кафява чанта: за обикновена и честна дама

Кафявото се свързва със земята и природата: затова вдъхва честност и лоялност. Жена, която носи кафяво, изглежда като обикновена и истинска жена, която се доверява на основни неща, като семейство и приятели, която има страхотно чувство за дълг и отговорност.

Черна чанта: за изискана дама

Изтънчен, официален, луксозен, мощен: черният е цветът за елегантна, уверена жена. Въпреки това, което хората често мислят, черното е отличително и запомнящо се: жена с черна чанта трябва да се приема сериозно.

Бяла чанта: за минималистична и ефирна дама

Бялото е цветът на чистотата и невинността. Бялата чанта съобщава за чистота, съвършенство, простота, а също така вдъхновява растеж, откритост и креативност. Носете го, ако имате нужда от малко вдъхновение или ако искате да освежите живота си с минимално докосване.

Многоцветна чанта: за отворена и креативна дама

Ако искате да си поиграете с външния си вид, да се забавлявате, да общувате, изберете многоцветна чанта и я носете гордо! Многоцветността показва разнообразие, а също и смел избор: така човекът, който носи уникална, цветна чанта, също ще изглежда смел и универсален. Ако чувствате, че се вписвате в смисъла на много цветове, опитайте се да ги смесите и съчетаете, резултатът може да бъде невероятен!